Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Φονικά αποδείχθηκαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται από χθες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς ήδη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα αγνοείται.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Καλαμάτας, μια 62χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στο χωριό Πήδημα της Καλαμάτας, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στην περιοχή της Θουρίας και ένας 80χρονος που αντιμετώπιζε επίσης κινητικά προβλήματα. Αγνοούμενη είναι η γυναίκα που φρόντιζε τον ηλικιωμένο άντρα. Τέλος νεκρός βρέθηκε και ένας άντρας αγνώστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η άτυχη γυναίκα διέμενε σε ισόγειο οίκημα και δεν κατέστη δυνατό να διασωθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι το νερό στο κέντρο του χωριού έφτασε τα δύο μέτρα. Παράλληλα, ο δήμαρχος είπε πως 7 χωριά παραμένουν αποκλεισμένα στην Καλαμάτα, ζώα έχουν πνιγεί, ενώ 80 παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους παραμένουν αποκλεισμένα στην φοιτητική εστία.

Στο μεταξύ, περισσότερες από 150 κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η πυροσβεστική στον Πύργο Ηλείας, καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αλλά και της υπερχείλισης χειμάρρων, καταγράφηκαν πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις