Χάρης Θεοχάρης: «Δεν αμφισβήτησα την ηγεσία»

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Δεν αμφισβήτησα την ηγεσία, αλλά έκανα συγκεκριμένη πολιτική κριτική σε δύο-τρία σημεία», δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης ο οποίος παραιτήθηκε χθες από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού. «Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί», επισήμανε ο βουλευτής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και συμπλήρωσε:

«Αν το Ποτάμι θέλει να στρίψει την κάτω στροφή που έχει πάρει, πρέπει να αγκαλιάσει και το Ποτάμι των ανθρώπων οι οποίοι ήρθαν, είδαν και για κάποιους λόγους απογοητεύτηκαν».

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η στάση του ήταν έτοιμη, με δεδομένο ότι ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εκπροσωπεί σε όλες τις διαδικασίες τον Πρόεδρο ενός κόμματος, «εφόσον έχω συγκεκριμένες διαφωνίες, επέλεξα να δώσω τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ώστε ο Πρόεδρος να βάλει έναν άνθρωπο που να απηχεί τις απόψεις του και ως βουλευτής να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο ώστε να βοηθήσω το Ποτάμι».

Ο κ. Θεοχάρης διέψευσε επίσης τα σενάρια μεταγραφής ή ανεξαρτητοποίησής του, και κατέληξε λέγοντας: «Το Ποτάμι πρέπει να επανασυνδεθεί άμεσα με την κοινωνία ώστε να μπορέσει να παίξει τον καταλυτικό ρόλο στην επανασύσταση του κέντρου που τώρα είναι κατακερματισμένο».

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις