Χαμόγελα και δώρα στην «Κιβωτό του Κόσμου» μοίρασε ο Αστέρας Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια
Την «Κιβωτό του Κόσμου», στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του ΑΣΤΕΡΑ μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Παπαδόπουλο, καθώς και αντιπροσωπεία του χορηγού του ΑΣΤΕΡΑ, Factory Outlet.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παρέδωσε στα μικρά παιδιά δώρα του ΑΣΤΕΡΑ, ενώ μοίρασε μπάλες και υπέγραψε αυτόγραφα. Τα παιδιά της «Κιβωτού» έψαλλαν τα κάλαντα και ευχαρίστησαν θερμά τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την παρουσία τους.

Ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ ευχήθηκε καλές γιορτές στα παιδιά και έδωσε συγχαρητήρια στον Πάτερ Αντώνιο για το πολύ δύσκολο έργο που επιτελεί η «Κιβωτός», χαρακτηρίζοντας ηρωική την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Ο Πάτερ Αντώνιος ευχαρίστησε τον ΑΣΤΕΡΑ και την Factory, εξήγησε τον τρόπο που λειτουργεί η «Κιβωτός», τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνονται τα παιδιά και τον τρόπο που η «Κιβωτός» βοηθά αυτά τα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.

Ο εμπορικός διευθυντής της Factory Outlet, Μίλτος Γαλάνης, τόνισε ότι η εταιρεία είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που κάνει η «Κιβωτός» σε Αθήνα, Χίο, Ήπειρο και σημείωσε ότι το Factory βοηθά και θα συνεχίσει να ενισχύει την «Κιβωτό».

 

Πηγή: asterastripolis.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις