Χαμόγελο του Παιδιού: Ζητά απαλλαγή από φόρους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ως προς την κίνηση που έχει προχωρήσει το Χαμόγελο του Παιδιού μαζί με άλλους φορείς για την απαλλαγή τους από ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, τέλη κυκλοφορίας και λοιπούς φόρους, ενημέρωσε ο πρόεδρος του οργανισμού Κωστής Γιαννόπουλος σε σημερινή εκδήλωση.

«Οι ιδιώτες και οι εταιρίες που μας στηρίζουν τα έχουν ήδη πληρώσει, είναι άδικο να πρέπει να το ξανακάνουμε κι εμείς, ένας οργανισμός που δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα πάνε στη στήριξη των παιδιών μας, τα διοικητικά μας έξοδα είναι αυστηρά στο 11%», επισήμανε ο κ. Γιαννόπουλος.

Επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης του Χαμόγελου, λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ιδιαίτερα τη στιγμή που οι δράσεις του οργανισμού τώρα με το προσφυγικό έχουν αυξηθεί.

Παράλληλα, στην εκδήλωση έγινε ενημέρωση για την πορεία της υγείας του κ. Γιαννόπουλου, ο οποίος τελευταία ταλαιπωρείται από καρκίνο.

Πεποίθηση του κ. Γιαννόπουλου ήταν πως το «Χαμόγελο» πρέπει να συνεχίσει «είτε με τον Γιαννόπουλο, είτε χωρίς, καθότι έχει τόσο άξιους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί».

Τη στήριξή τους στην περιπέτεια του κ. Γιαννόπουλου, αλλά και στο μέλλον του οργανισμού, εξέφρασαν μαθητές και φοιτητές, που παραμένουν ή ήταν στο παρελθόν κάτω από την προστασία του οργανισμού.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις