Χρήστος Σπίρτζης: Τα έργα ανήκουν στους πολίτες που τα πληρώνουν και τα χρησιμοποιούν

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Για εμάς, τα έργα υποδομών δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, περιφερειάρχη ή δήμαρχο, ανήκουν στους πολίτες που τα πληρώνουν και τα χρησιμοποιούν», υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου στην Πάρο.

«Εμείς κρινόμαστε για την αποτελεσματικότητα, την ποιότητα, τη νομιμότητα και το κόστος των έργων που πληρώνουν οι πολίτες», πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης και επεσήμανε ότι υπήρχε μόνον ένας αεροδιάδρομος χωρίς υποδομές και δίκτυα και μία κοινωνία που ζητούσε να ολοκληρωθεί το έργο.

Αναφερόμενος στην εξοικονόμηση πόρων, αφού το αεροδρόμιο της Πάρου παύει να αποτελεί άγονη γραμμή, σημείωσε: «Καταλαβαίνουνε γιατί με τόση ένταση κάποιοι από την αντιπολίτευση λασπολογούν. Δεν θα τους ακολουθήσουμε, γιατί δεν αντιστοιχεί στον πολιτισμό μας».

Ο κ. Σπίρτζης ευχαρίστησε τους πολίτες της Πάρου, όλους τους πρώην δημάρχους, υπουργούς και στελέχη που διαχρονικά στήριξαν το έργο του νέου αεροδρομίου και τόνισε ότι αυτό το έργο αποτελεί υπόδειγμα για τις μελλοντικές κυβερνήσεις.

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις