Χώροι στάθμευσης για τους κατοίκους του Δήμου Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ανακοίνωσε ότι, σε χρήση έχουν δοθεί δύο από τους δέκα συνολικά χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων που μισθώθηκαν το τελευταίο διάστημα από τον Δήμο Τρίπολης.
Πρόκειται για το parking επί της οδού Δαρειώτου, αλλά και για το parking επί της οδού Εθνομαρτύρων και Φωτάκου, που εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό όλους όσους θέλουν να βρεθούν στο κέντρο της πόλης για τις συναλλαγές τους με καταστήματα, τράπεζες, υπηρεσίες, κ.ά.. Χωρίς αντίτιμο χρησιμοποιούνται στην παρούσα φάση, μέχρι και την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης και των υπολοίπων, οπότε και θα καθοριστεί συμβολικό ποσό χρέωσης, μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήδη έχει δρομολογηθεί και η τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων στον δημοτικό χώρο στάθμευσης στην πλατεία της νέας Δημοτικής αγοράς, προκειμένου να διαφυλαχτεί και η ασφαλής κίνηση των οχημάτων τις βραδινές ώρες, κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο.

Η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου
Φαίη Πετράκη

Σπύρος Τσαρμπόπουλος
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις