Όλγα Γεροβασίλη: Καταφύγιο απελπισίας του κ. Μητσοτάκη η κινδυνολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια

«Η κινδυνολογία είναι το καταφύγιο απελπισίας του κ. Μητσοτάκη», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της. Καταλογίζει στον πρόεδρο της ΝΔ «ασύστολη κινδυνολογία» την οποία και αποδίδει στο «πολιτικό αδιέξοδο και την χρεοκοπία της πολιτικής του» και υπογραμμίζει, ότι δυστυχώς για τον πρόεδρο της ΝΔ η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά.

Ειδικότερα, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει στη δήλωσή της, ότι «μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεωκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία». «Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας «μπαμπούλες» που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του», προσθέτει, επισημαίνοντας, ότι «το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα».

«Δυστυχώς γι αυτόν», υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, «η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο». Όσον αφορά στις «προειδοποιήσεις του», σημειώνει: «ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή».
«Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

 

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις