Oι αφανείς πρωταγωνιστές του Αστέρα Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ επιστρέφει στην Τρίπολη μετά από 17 μέρες παραμονής στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σε αυτές τις πολυήμερες αποστολές και σε αυτά τα ταξίδια όπου βασικός στόχος είναι η σκληρή δουλειά και η απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο και στο πρόγραμμα του προπονητικού επιτελείου, υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τις σκηνές προβολής οι οποίοι φροντίζουν να μη λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές.

Ο συγκεκριμένος υποστηρικτικός μηχανισμός της ομάδας μας, είχε ως κυρίαρχο μέλημα να κάνει εύκολη και άνετη τη ζωή των πραγματικών πρωταγωνιστών του αθλήματος. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μας την περίοδο της προετοιμασίας καταβάλουν σκληρή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις του ΑΣΤΕΡΑ.

Πάμε όμως να δούμε ποιοι είναι οι αφανείς πρωταγωνιστές, οι οποίοι και στην Ολλανδία κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να υπάρχει ηρεμία, επαγγελματισμός και αφοσίωση στο στόχο.

Γενικος Αρχηγος: Μπαμπης Σκορπιδας

Η ψυχή της αποστολής, ο άνθρωπος που δεν κοιμόταν ποτέ για να λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα πριν καν παρουσιαστεί.

Γιατρος: Παναγιωτης Μπουντουρης

Ο γιατρός της ομάδας έτοιμος ανα πάσα στιγμή να δώσει λύσεις και ανακουφιστικές απαντήσεις.

Φυσικοθεραπευτες: Κωστας Διαμαντοπουλος, Γιωργος Πριονας, Μαρκος Κλοκιδης, Παναγιώτης Τετωρος

Η μεγάλη επιβάρυνση από τις συνεχόμενες προπονήσεις, απαιτεί τους σωστούς ανθρώπους για τη φρεσκάδα και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Η τετράδα των Κώστα, Γιώργου, Μάρκου (για 10η σερί προετοιμασία) και Παναγιώτη τα κατάφερε περίφημα.

Διατροφολογος: Δημητρης Μπερτζελετος

Σε μια εντελώς διαφορετική κουζίνα από την ελληνική, με τις πινελιές του έδωσε γεύση και χρώμα!

Οδηγος: Κωστας Τσιωρος

Δώστου Ρέμο και Ρόκκο και πάρτου την ψυχή. Έκανε αμέτρητα χιλιόμετρα για να φτάσει οδικώς στην Ολλανδία (παρέα με Ζάχο και Τετώρο), πάντα με το χαμόγελο και τη θετική ενέργεια να συνοδεύουν το πρόσωπο του.

Φροντιστες: Γιαννης Κατσάνης, Ζαχος Παράσχος

Ό,τι και να πούμε για αυτούς τους δύο ανθρώπους είναι λίγο. Σεβασμός για τη δουλειά που έβγαλαν σε πέρας και στην Ολλανδία. Όλα στη θέση τους και τακτοποιημένα στην ώρα τους.

Υπευθυνος καμερας: Δημητρης Μαριωλος Μια ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο φροντίζει για την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα. Το ίδιο κάνει και ο ΑΣΤΕΡΑΣ με το Δημήτρη να έχει την ευθύνη για τις πολλές ώρες λήψεων από αγώνες και προπονήσεις. Μαζί του και ο Ανδριανός για όλα τα φωτογραφικά κλικ που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν και παράδειγμα προς μίμηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: asterastripolis.gr

Γιώργος .
Επόμενο άρθρο

Σχετικά Δημοσιεύσεις